Pagini

joi, 26 august 2010

Martorii povestesc ca cei doi tineri au alergat si au sarit dupa ei, pe strada, pana cand au reusit sa prinda cinci porumbei. Culmea este ca legea nu ii pedepseste in nici un fel pentru aceasta fapta. Desi a fost surprins de reporterii PRO TV chiar in timp ce prindea porumbeii, unul dintre tineri s-a jurat ca pasarile nu vor sfarsi in oala de gatit. Sotia ii tine partea. In urma cu trei luni, la Arad, un barbat a fost filmat in timp ce prindea porumbei intr-o piata din centrul orasului si ii indesa apoi in buzunarul hainei.

Daca aveti ghinionul de a da cu ochii peste niste indicatoare indoite fiti cu mare bagare de seama inainte de a opri sa cereti indicatii. S-ar putea ca "binevoitorii" care incearca sa va ajute sa-si doreasca, de fapt, bunurile pe care le aveti in masina.

O astfel de retea, formata din 20 de indivizi, a fost saltata in zori de politistii din Ilfov. Iar lista de acuzatii este lunga: uzurpare de calitati oficiale, talharii, furturi din locuinte si din masini. Cel putin 15 la numar. O parte dintre indivizi de abia iesisera din inchisoare.
Soferii care veneau dinspre A1 spre Bucuresti dadeau cu ochii de un indicator ciudat. Neintelegand in ce directie trebuie sa o ia, oamenii opreau ca sa ceara indicatii. In doar cateva secunde ramaneau fara lucrurile de pret din masina.
Putini s-ar fi gandit ca indivizii au indoit special colturile indicatoarelor ca sa-i induca in eroare. Cata vreme un localnic saritor le explica unde sa faca stanga, unde sa faca dreapta, un complice fura tot ce-i placea. Atacul soferilor debusolati nu era singura specializare a suspectilor.
Trupele speciale au umplut in zori localitatea Mogosoaia. O misiune cu 25 de adrese. Anchetatorii spun ca pentru implicare in 30 de dosare. Pana la urma vor fi mai multe, cred ei, mai ales ca cei retinuti nu sunt nici pe departe niste incepatori. Printre ei s-au remarcat si falsi politisti care au batut la usi.
O parte dintre indivizi au fost implicati in urma cu doua saptamani intr-un scandal cu pistoale, bate si sabii. Au fost distruse si trei masini atunci, iar politistii au tras focuri de avertisment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu