Pagini

luni, 2 august 2010

Sofer fara limite! A ucis un baietel si pe tatal acestuia, pe trotuar

Au plecat de mana intr-o lume mai buna, pentru ca din aceasta au fost alungati brutal. La Satu Mare, un baietel de 6 ani si tatal sau de 37 au ajuns una cu pamantul, dupa ce o masina de teren, grea de doua tone, s-a pravalit peste ei.

Martor mut, o camera de supraveghere instalata in zona in care s-a petrecut tragedia i-a filmat pe cei doi, tata si fiu, in ultimele lor minute de viata.
Barbatul ii ia copilului o inghetata de la un bar din localitate. Baietelul este fericit. Merg amandoi de mana pe trotuar catre casa. Habar n-aveau ca moartea pandea.
Din imagini se vede cum o masina derapeaza lasand in urma un nor urias de praf. Acela este momentul in care soferul loveste o borna kilometrica, se rastorna, iar in cadere autoturismul ii prinde dedesubt pe pietoni.
Doar cel de la volan si tinerele care il insoteau sunt teferi.
Barbatul care a provocat atata suferinta circula cu 120 de km la ora prin comuna. Desi avea in fata o curba relativ usoara, s-a pierdut. S-a infipt cu masina in borna de la marginea drumului dupa care i-a zdrobit pe cei doi si s-a oprit intr-un copac.
Ajunsi de urgenta, politistii au aflat ca vinovatul s-a intors cu o zi in urma din Franta. A imprumutat masina unui prieten si a scos fetele la plimbare. Astazi a fost dus la tribunal.
Cel mai probabil, soferul va fi acuzat de ucidere din culpa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu